بهینه سازی مصرف آب

با توجه به اینکه کنترل و بهینه سازی مصرف آب امری است که علاوه به فرهنگ سازی نیاز به استفاده از فناوری های جدید و نوآوری دارد اقدامات زیر جهت کاهش مصرف آب انجام شده است...

  • استفاده از برج های خنک کننده جهت سرد کردن آب تونل پاستوریزه.
  • نصب مخازن نگهداری آب-نصب تجهیزات و انجام لوله کشی جهت انتقال آب حاصل از بخار(کندانس)استفاده شده در خط تولید به دیگ بخار جهت تولید مجدد بخار خط تولید.
  • نصب تجهیزات و لوله کشی های مناسب جهت استفاده از آب حاصل از تغلیظ رب، برای شستشو گوجه فرنگی برروی نوار سورتینگ.
  • تهیه و نصب دستگاه فیلتر فیزیکی به روی حوضچه شستشو گوجه که با توجه به کارکرد این دستگاه آ حاصله مجددا جهت شستشو استفاده میشود که خود به تنهایی از هدر رفت مقدار زیادی آب جلوگیری میکند.

 

اجزای اصلی طرح:

  • تهیه و نصب تجهیزات و دستگاه های لازم.
  • طراحی و نصب لوله کشی های مورد نیاز در بخش های مختلف تولید.

خروجی های کلیدی:

کاهش مصرف آب به مقدار 5 متر مکعب روزانه

 

آثار طرح در سازگاری با کم آبی

کاهش برداشت از منابع آب آبی

کاهش مصرف آب سبز

کاهش مصرف آب آبی

کاهش آلودگی آب

 

افزایش بهره وری

 

 

 

نام استان:فارس

محل اجرای طرح: مرودشت (سیوند) شرکت دیباچین شیراز

 

 

 

اثر حجمی سالانه (متر مکعب):

1350 مترمکعب

 

 

هزینه اجرای طرح (میلیون ریال):

3100000000ریال

بازه زمانی اجرای طرح:

سال 95-97

 

 

 

کارفرما: دیباچین شیراز

آدرس تارنما:

 

مشاور:

آدرس تارنما:

 

پیمانکار:

آدرس تارنما:

 

 

نام و نام خانوادگی تکمیل کننده فرم: رضا افسری

موقعیت شغلی: مسئول گکنترل کیفی

تاریخ:    98/03/19 

گروه: صنایع

  تاریخ ثبت : 4 مهر 1399
 پشتیبانی گروه دیبا
 838