بهینه سازی مصرف آب
با توجه به اینکه کنترل و بهینه سازی مصرف آب امری است که علاوه به فرهنگ سازی نیاز به استفاده از فناوری های جدید و نوآوری دارد اقدامات زیر جهت کاهش مصرف آب انجام شده است...
- استفاده از برج های خنک کننده جهت سرد کردن آب تونل پاستوریزه.
- نصب مخازن نگهداری آب-نصب تجهیزات و انجام لوله کشی جهت انتقال آب حاصل از بخار(کندانس)استفاده شده در خط تولید به دیگ بخار جهت تولید مجدد بخار خط تولید.
- نصب تجهیزات و لوله کشی های مناسب جهت استفاده از آب حاصل از تغلیظ رب، برای شستشو گوجه فرنگی برروی نوار سورتینگ.
- تهیه و نصب دستگاه فیلتر فیزیکی به روی حوضچه شستشو گوجه که با توجه به کارکرد این دستگاه آ حاصله مجددا جهت شستشو استفاده میشود که خود به تنهایی از هدر رفت مقدار زیادی آب جلوگیری میکند.
اجزای اصلی طرح:
- تهیه و نصب تجهیزات و دستگاه های لازم.
- طراحی و نصب لوله کشی های مورد نیاز در بخش های مختلف تولید.
خروجی های کلیدی:
کاهش مصرف آب به مقدار 5 متر مکعب روزانه
آثار طرح در سازگاری با کم آبی |
|
کاهش برداشت از منابع آب آبی |
✓ |
کاهش مصرف آب سبز |
✓ |
کاهش مصرف آب آبی |
✓ |
کاهش آلودگی آب |
|
افزایش بهره وری |
|
نام استان:فارس |
محل اجرای طرح: مرودشت –(سیوند) شرکت دیباچین شیراز
|
اثر حجمی سالانه (متر مکعب): 1350 مترمکعب |
هزینه اجرای طرح (میلیون ریال): 3100000000ریال |
بازه زمانی اجرای طرح: سال 95-97
|
کارفرما: دیباچین شیراز آدرس تارنما:
|
مشاور: آدرس تارنما:
|
پیمانکار: آدرس تارنما:
|
نام و نام خانوادگی تکمیل کننده فرم: رضا افسری
موقعیت شغلی: مسئول گکنترل کیفی
تاریخ: 98/03/19
گروه: صنایع
تاریخ ثبت : 4 مهر 1399
پشتیبانی گروه دیبا
838